След церемонията по представянето на служебния кабинет в Президентството, премиерът Гълъб Донев и

...
След церемонията по представянето на служебния кабинет в Президентството, премиерът Гълъб Донев и
Коментари Харесай

Кабинетът Петков остава в историята, Гълъб Донев пое управлението

След церемонията по представянето на служебния кабинет в Президентството, премиерът Гълъб Донев и министрите му отидоха в Министерския съвет, с цел да одобряват публично властта от предшествениците си.

" От името на нашето съдружно държавно управление ви предавам ръководството на страната ", обърна се към служебния министър председател и неговите министри Кирил Петков. Той означи, че обратно на внушенията в публичното пространство, условия за апокалипсис няма. Нямало и заложени мини, капани, подводни камъни, които да отклоняват вниманието от подготовката на почтени предварителни избори.

" Преди час дадохме клетва да съблюдаваме Конституцията и законите на страната. Клетвата към този момент е в действие. Пожелавам ви темперамент, храброст и мъдрост, с цел да отстоявате с всеки собствен автограф и решения националния интерес на България. Запазете известна отдалеченост от властта, с цел да не губите връзката с хората ", моли Донев, съобщи Нова телевизия.

Служебният министър председател уточни, че чака от министрите работа на 100% и умни решения с мисъл за всеки български жител. " Умни решения, съобразени със законите, умни и ефикасни решения, които имат за цел усъвършенстване живота на хората, а не са следващите ефектни политически послания ", добави Донев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР